Македонска битка в Music Idol. Не оцеля Тара

Боян се класира за финала заедно с Русина, там вече ги чакаха Преслава и Магдалена
28 май 2009 08:00,
119
Македонска битка в Music Idol. Не оцеля Тара
Снимка: Булфото

Боян се класира за финала заедно с Русина, а там вече ги чакаха Преслава и Магдалена

Единственият македонец, които ще се състезава на големия финал в Music Idol e... Боян.

Това решиха зрителите, след като той и сънародникът му останаха последните в битката за вота на зрителите.

Александър Тарабунов и Боян Стойков, които се подкрепяха през месеците на третия сезон и пееха заедно, се изправиха един срещу друг в последната "война на гласовете".

Тарабунов, когото всички фенове наричат Тара, се прости с публиката  с рокхимна Nothing Else Matters на "Металика", изпълнен с треперещ от вълнение глас.

Преди това в последните елиминации преди големия финал се класира Русина.

Така на финала за трона на музикален идол ще се борят четирима: Боян, Русина, Преслава и Магдалена.

Всичко за Music Idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Жалко наистина. И за мен този мюзик айдъл свърши без Тара.Гушшш:)))
117
0
 
0
 
! Отговори
MindOrg преди 14 години
Мили сънародници, Вие хора с висше образование и претенденти за високо интелектуално ниво,Колкото по-бързо и ясно осъзнаем, че биваме въвличани в системата на "телевизионната манипулация", толкова по-скоро нашият личностен и обществн ценностен просперитет ще бъде факт. Политиката в тази страна и в почти всяка друга, част от раложената и продажна човешка общност от край време се е стремяла да прави едно - подтискане на личната инициатива, образование и личен просперитет, стремеж към целеустремено затъпяване на масата, която така е по-податлива на манипулация и ограбване. "Развлекателните предавания" по телевизията имат за цел да откъснат гражданите с будна съвест от реалността, а новините,като част от подкупните телевизии са не друго, а средство за управление и пропагадна! Отворете си очите и умовете и го осъзнайте! Спрете да гледате телевизии и обогатявайте знанието си чрез книги и интернет, защото ТЕ Ви дават избор и Ви предлагат И ИСТИНАТА!
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Тук трябваше да отпадне вече Русина. Очаквах че ще изправят Александър и Боян един срещу друг, но на следващия етап. Иначе за мен в първата тройка заслужаваха да са Магдалена, Преслава и Александър, без да мога да ги подредя в някакъв ред. Намирам за манипулативно оставянето на Русина. Хубаво, стилно момиче, но не превъзхожда другите
115
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
разбира се ,че Боян е по-добър като певец, Тара пък е с по-добра визия, но те се състезават не за манекен, а за най-добър глас, затова Боян печели.Не е важно ,че са македонци, наши също бяха много добри, но трябва да спечели най-добрия. Браво на всичките..
114
0
 
0
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 14 години
Работата не е пряко измислена от българските организатори и жури, а от създателя на самия формат - американец... Изготвят се психологически и други профили, както на участниците, така и на аудиторията, като се правят леки "отмествания" за нагаждане... А този, който е измислил формата, получава пари от авторски права... и от СМС-и... Доста хитро измислено...
113
0
 
0
 
! Отговори
Виктория преди 14 години
Жалко, че Александър отпадна. Искаше ми се да стигне до финала, защото наистина го заслужаваше. За мен това деление българи - македонци е супер глупаво. Още от самото начало на предаването беше ясно,че ще има представители и от Македония, така че не виждам какво толкова нередно и ненормално би имало в това македонец да спечели Мюзик айдъл. Факт е,че именно Александър и Боян са тези, които когато пееха взривяваха публиката. Пуснете си още веднъж общото им изпълнение на песена на "Po tebe" на Тоше Проески. Уникално изпълнение, уникална емоция - просто те пеят от душа и сърце. Карат публиката да настръхне. Не оспорвам, че Преслава и Магдалена също пеят страхотно, но те не ме разчувстват, когато пеят, не могат да ме развълнуват. Стискам палци за Боян!
112
0
 
0
 
! Отговори
toti преди 14 години
Странджа, ти пишеш в тема, без да плюеш по Русия?И все пак, мнението ти е грешно, Русина е бездарна, лигава и детински държаща се.Все пак съм за боян обаче
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
не грабва. Люшка се като селска тетка и с тези зъби е като истински кон. Не. Не става. Ако не върнат Тара, спирам да гледам този айдъл. Всичко се обезсмисли. Липсва сладката усмивка на Александър и романтичния му поглед. Егати готиния македонец. Как можаха тези наши така да се изгаврят с него. Ми той се разплака на финала. Защото се разделя с останалите??? Не - от оскръбление и унижение. Това е! Скучните женски да смукат на Фанки фуя.
110
0
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 14 години
Русина притежава всичко за победител в мюзик айдъл.
109
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Подписка и разпечатка на смс-ите!!
108
0
 
0
 
! Отговори
зрител преди 14 години
Не съм много на ясно, но шд е дчевидно, да не кажа направо очевАдно, че ако всички тук във форума представляваме някаква представителна извадка за гласовете на зрителите, няма как Русина да е спечелила по-голям процент гласове. И няма ли как да се поиска проверка на гласоветер все пак това са нашите гласове и с нашите пари от SMS-и. Процентът на харесалите РУСИНА е нищожен с процента на НЕХАРЕСАЛИТЕ я. По-вяло и задремало същество не съм виждал, за песните й - то се видя от присъствалите на площада в Благоевград. Какъв идол е, като нямаше и 20 души на площада, че и камерата не можа да го скрие това.
107
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 14 години
С излъчване, харизма, талант
106
0
 
0
 
! Отговори
ъ? преди 14 години
след доста изчетени коментари, мисля и аз да си кажа мнението... тоа александър- радвам се, че се махна, хубав глас, но нещо му липсваше, а тия лапета тийнчета дето си съдираха гърлата, когато той излезеше на сцена.. бляк! Боян добре си пее момчето, амааа не ми е фаворит.Маги ме издразни като излезе по дупе на сцената, но си спомням за 1 път като я видях по тв, тва девойче има излъчване, а глас - мисля че успя да го покаже. Преслава си ми е любимка - адски лъчезарна, приветлива, позитивна, гледаш я дребничка, а какъв глас вади! евала! и все пак се колебая между нея и Маги, евала на момичетата!
105
0
 
0
 
! Отговори
Сани преди 14 години
България е истинска когато оценява по талант и достойна борба.В тази България искам да вярвам!Не на евтинините ходове на некадърната Русина
104
0
 
0
 
! Отговори
Сани преди 14 години
Когато нямаш глас и таланти като Сашето и Боян,се прави това което прави Русина и В.Щерева- селски евтини гърли!Жалко за Македонците.Най- пеещите момчета!
103
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Браво, 99 , напълно съм съгласен с теб!
102
0
 
0
 
! Отговори
borqna преди 14 години
jalko ,4e aleksandar otpadna,toi e nai golemiq talant na tova 6ou.za talanta nqma zna4enie kakav si balgarin *** makedonec i t.n. a vse pak v tova predavane se ocenqva to4no talanta nali taka?
101
0
 
0
 
! Отговори
Pencho преди 14 години
Вън фиромите от България! Догодина да си ходят в албанския айдъл - там им е мястото!
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
С тази патриотична песен с умерена доза националистично-превъзбудено послание бият по тънка струна на глупаците. Колко неуместно??? Зад певачката Русина кротко стоят(да пляскат ли , какво ли) двама македонци, а Русина се дере като яре на тояга "Моя страна, моя Бъл;гария...???!! Пълен фарс, безвкусица, гавра и просто неам думи.
99
0
 
0
 
! Отговори
Сани преди 14 години
посредетственни и селско пеене на Русина с хитър ход на Моя България,точно по тънката струна на зрителите.Жалко за завладяващия Александър.Браво на Боян и Сашко